Akupunktur generel

Kinesernes filosofi er at akupunktur kan hjælpe kroppen med at komme i balance og de kan stort set behandle alle organsystemer og få resultater.

Smertefri Akupunktur tilbydes

De kloge kinesere…
Akupunktur er blevet brugt i flere tusind år i Kina. De fandt ud af, at der fandtes en masse punkter på kroppen. Disse punkter kunne de stikke en nål i, lavet af knoglerne fra en hest og opnå et godt resultat med deres patienter. Dengang brugte man akupunkturen på mennesker og heste, som var vigtige arbejdsredskaber for kineserne. Hunde & katte akupunktur er et meget mere nutidigt fænomen.

Jeg tilbyder smertefri akupunktur UDEN brug af nåle. Jeg har nemlig anskaffet mig en avanceret og pulserende laser specielt lavet til akupunktur. Den er indrettet, så den ikke bliver varm modsat de terapeutiske lasere som mange kender til. Jeg kan derfor holde den nøjagtigt så længe på et akupunktur som jeg ønsker. De fleste heste hunde & katte finder det meget behageligt. En del hunde og katte ligger faktisk og små sover under behandlingen.​

Hvad kan man behandle med akupunktur?

Kinesernes filosofi er at akupunktur kan hjælpe kroppen med at komme i balance og de kan stort set behandle alle organsystemer og få resultater.

Her i den vestlige verden benyttes akupunkturen oftere som smertestillende behandling og generelt til problemer i bevægeapparatet. Den smertestillende effekt skyldes flere ting, men blandt andet frigiver kroppen både ved kiropraktik & akupunktur endorfin, som er 10-200 gange så stærkt som morfin.

Desuden blokerer akupunkturen smertesignalernes vej op til hjernen lidt som når man i gamle dage smækkede røret på telefonen midt i en samtale.

Vidste du at?

Her er nogle af de tilstande man kan behandle med akupunktur

 • Smerter generelt
 • Smerter i bevægeapparat
 • Discus prolaps
 • Fordøjelsesproblemer (herunder dårlig mave med tynd eller vandig afføring)
 • Allergi, hotspot
 • Pelsproblemer, herunder tør pels, fedtet pels, hudbetændelser etc.
 • Luftvejsproblemer
 • Adfærdsproblemer feks, angst, aggression, hyperaktivitet (ofte henviser desuden til adfærds specialist hvis der skal trænes sideløbende.)
 • Desuden benytter kineserne det til alle organ problemer, feks Nyre, Lever, Lunger etc.
  inkontinens