Kiropraktik

Kiropraktik går ud på at forbedre eller genoprette bevægeligheden i et eller flere af kroppens led.

Kiropraktik på dyr​

Vidste du at: Dyrene nyder at blive behandlet med kiropraktik?
De allerfleste dyr mærker straks hvordan de bliver lindret af at blive løsnet op i deres stramme eller låste led ved en skånsom og blid metode. De fleste dyr bliver helt afslappede og ser oftest helt søvnige ud i øjnene, samtidig med at de er helt afslappede i kroppen.

Hvad er kiropraktik?

Kiropraktik går ud på at forbedre eller genoprette bevægeligheden i et eller flere af kroppens led.
De allerfleste dyr ELSKER når Kiropraktik Dyrlægen behandler dem med kiropraktik. Mange tror måske kiropraktik er voldsom form for behandling, fordi det kan være sådan nogle gange når mennesker bliver behandlet.

NEJ Tværtimod!

Camilla løsner med en ganske lille, meget hurtig og præcis bevægelse det led, som måtte være for stift eller låst på dyret. Når bevægelsen er udført, frigiver kroppen sin egen smertestillende medicin kaldet endorfin. Denne kan være 10-200 gange så stærk som morfin. Så Kiropraktisk behandling er altså også en meget smertelindrende behandling.

Desuden skal det lige nævnes, at Kiropraktik påvirker en masse af de store nerver som udspringer ved siden af rygsøjlen og går ned til kroppens organer. Det vil sige, at en kiropraktisk behandling kan føre til bedre funktion af hjerte, lunger, mave/tarm, blære/nyre, lever osv.​