Profil

Camilla Rasmussen er uddannet dyrlæge i 2002 på den Kongelige og Veterinære Landbohøjskole nu Københavns Universitet.

Personen bag​

Dyrlæge Camilla Rasmussen er blandt det mest erfarne kiropraktore i Europa. Hun er specialiseret sig i lidelser i muskler og led, herunder, nakke, hals, ryg, kors og lemmer på både hunde og heste.

Som dyrlæge og uddannet vetinær kiropraktor er Camilla Rasmussen din garanti for at din hund/hest bliver behandlet på et høj fagligt niveau.

Dyrlæge med flere års uddanelse på højt niveau

Som dyrlæge med flere års uddanelse på højt niveau, har Camilla Rasmussen kompetencerne til at stille korrekte diagnoser samt henvise til kollegaer efter behov. Dermed bliver din hund/hest behandlet med høj faglig kvalitet og anerkendte metoder fra ind-og udland.

Camilla Rasmussen er opvokset på en gård med agerbrug og væddeløbs stutteri af både trav og galop heste. (Stutteri Vang Hovedgård). Hun har hele sin opvækst været ivrig rytter samt ejet og trænet hunde. Desuden opdrættede hun som kun 13 årig en Derby vinder af det Danske Trav Derby.

Camilla Rasmussen er uddannet dyrlæge i 2002 på den Kongelige og Veterinære Landbohøjskole nu Københavns Universitet.

Camilla opholdt sig i USA både før og under dyrlæge studiet, hvor hun har været sammenlagt et år på et af University of Pennsylvania’s dyrehospitaler.

Hun afsluttede i 2005 uddannelsen i Veterinær Kiropraktik, Basic Animal Chiropractic og er internationalt certificeret af The International Veterinary Chiropractic Association. (IVCA).

Bekendtskab med Postural Rehabilitering

I 2013 stiftede Camilla for første gang bekendtskab med Postural Rehabilitering (kaldet PR som forkortelse) via dygtige amerikanske kolleger og gennemgik basis kursus på hund og kat.

Året efter rejste Camilla sammen med en kollega til USA, for at tage den næste og avancerede del af kurset. PR er en teknik som via nervesystemet kan rette op på selv kroniske problemer i bevægeapparatet. Desuden er teknikken med til at indkode korrekt bevægelighed ved hjælp af simple øvelser, som ejeren kan instrueres i og udføre med dyret i vante omgivelser. På den måde dannes korrekt muskulatur og eventuelle skader forebygges. Teknikken bruges også til skadede dyr, så de hurtigst muligt og mest korrekt kommer sig efter skaden.

I 2015/16 gennemgik Camilla det internationale veterinære akupunktur kursus. Hun indkøbte straks den mest avancerede pulserende akupunktur laser og har allerede haft rigtig gode resultater. Se eventuelt solstråle historierne om discusprolaps hundene.​