Anmeldelser

Læs vores anmeldelser fra kunder.

Amanda Fischer Christiansen

"​Kan klart anbefales, vores hund Bastian fik en diskusprolaps og kunne ikke gå for snart 2 uger siden, vi var bange for at han aldrig ville kunne gå godt igen og blive sig selv igen, men efter at have fået både kiropraktor og akupunktur er det gået op ad bakke med ham. Nu både skraber han i jorden og i pude, plus han går rigtig godt og er ved at blive sig selv igen"

Anne Karina Fuglsang Nielsen

"2 dyrelæger havde stort set sat et stempel på min bedste ven i forhold til hans diskusprolaps. Aflivning hvis det skete for tit igen at han blev lam. Efter 1. besøg hos Camilla så jeg en fantastisk forbedring.. Malthe som er 11 år, blev ikke til at styre igen. Han blev min lille glade hund igen. Kan varmt anbefale Camilla !"

Karen Fuglsang Andersen

"Min lille hvalp Blue, shetlansk sheepdog, på 14 uger, fik ondt, og var helt låst i venstre side, og dermed bagparten, der styres af vestre side. Camilla fandt hurtigt en tid til os, og ved 1. besøg, fik hun Blue løsnet, og Blue kunne atter slappe af, og bruge venstre side, og styre bagparten, balancen osv. Vi fik øvelser med hjem, og holder kontakt til Camilla"

Amanda Fischer Christiansen

"Super super behandling af alle mine hunde, Camilla har været så sød og tålmodig med dem alle og de får hver gang en første klasses behandling. Uden tvivl den dygtigste og mest fantastisk kompetente hundekiropraktor jeg har mødt, hun har udrettet mirakler med mine hunde. Kan kun give hende de bedste anbefalinger"

Sari Bundgaard Larsen

"Kort fortalt..; min basset hound på knapt 3 år, havde problemer med låsning i kæbeleddet. Efter blot EN behandling er alt pludselig tryllet væk! - og min hund tygger gladeligt i hårde tyggeben (hvilket ikke er set i over et år!). Hokus pokus eller bare pokkers dygtig? Jeg er overbevist om det sidste er tilfældet... og vi ses snart igen til 4. (Vedligeholdende) behandling"

Helga Friis Thorstein

"Altid en professionel og venlig betjening jeg får når mine drenge, (jagt retrievere) og jeg kommer. Vi kan virkelig mærke at Camilla elsker sit job og arbejder med dyret med nærvær"